Cheile Rasnoavei (Postavaru, 2019), o excursie la indemana

Un traseu prin Cheile Rasnoavei poate fi facut pentru plimbare si pentru a vizita un obiectiv natural. sau pentru a urma un traseu in Masivul Postavarul. Este foarte la indemana, intri cu masina din soseaua dintre Paraul Rece si Rasnov, pana intr-o zona care iti convine ca parcare. Noi am intrat chiar in zona cheilor.

Nu sunt chei impresionant de mari, traseul prin ele este scurt pe drum forestier. Peretii sunt inalti insa, au si o mica pestera, iar aici se afla si amenajari pentru tiroliana (de 40m, 60m si 136m) sau bungee jumping.

Cheile Rasnoavei
Bungee jumping in cheile Rasnoavei

Ne-a placut foarte mult natura si peisajul montan cu aer curat, la care ajungi rapid, intr-o excursie de concediu. Dupa ce treci de chei drumul continua prin dreapta Muchiei Cheii din Postavaru, care se arata impunator in stanga. Sunt aici si pereti amenajati pentru alpinism.

Ce am remarcat nou (pentru noi)? Dupa zona cheilor, pe dreapta, au fost amenajate zone pentru camping, dotate cu foisoare, mese si spatii plane pentru cort. Totul pe malul Vaii Cheii, dar asta nu inseamna ca aici trebuie sa aruncam gunoaie sau sa deterioram amenajarile create.

In zona se afla numeroase pensiuni si se pot face multe trasee montane in Masivul Postavarul. Mergem in aceasta frumoasa zona cu totul responsabil fata de natura, respectand toate regulile muntelui.

Si cate obiective si zone frumoase sunt in aceasta zona! Merita vazute.

Spatiu amenajat pentru camping sau pentru recreere

Vezifull screen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *