Despre geoturism

Ce reprezinta geoturism.ro? Este un site-blog unde sunt expuse experiente proprii din excursii la diferite locatii: montane, obiective naturale, locuri din Romania si nu numai. Este practic o invitatie la iesirea in excursii, la un stil de viata activ, mai sanatos. Si asa cum este definit conceptul de geoturism, fiecare loc, fiecare zona, are diferite lucruri specifice care pot fi puse in valoare, pot fi vizitate, iar cei ce viziteaza le pot promova si altora.

Nimic nu este mai placut decat sa ai ocazia sa faci excursii in natura, unde poti vedea toate minunatiile ei. Si Romania are destule. Personal ador muntele unde excursiile iti aduc un plus de sanatate fizica si mentala. Si de ce sa nu profitam daca il avem atat de aproape.

Traseele pe munti nu reprezinta trasee de grad mare de dificultate sau de escalada, sunt extrem de accesibile si au numeroase obiective de vizitat. Obiectivele turistice pot fi si naturale (geologice, peisagistice, biologice) sau istorice sau religioase.

Ce nu este geoturism.ro? Nu reprezinta un ghid de turism, nu aduce informatii detaliate despre obiective, despre cum se ajunge sau ce trebuie facut? Pentru acestea exista pe internet numeroase surse de documentare.

Comentariile sunt închise.